Genieten van eerste klas schaduw. Functies die er toe doen.

Ware schoonheid zit van binnen. Kwaliteit met een Quality-label.

Alles wat zich in de zonweringstof van Sattler bevindt, is een resultaat van jarenlange en continue research. Innovaties in technische functionaliteit en verwerking, als ook de grootste keuze in design en uitvoeringen zijn een antwoord op uw uiteenlopende wensen en aanvragen. Het Hightex Quality-label staat voor geteste en eerste klas kwaliteit. Voor een zonweringstof waar men, ook na jaren, op kan rekenen. Kwaliteitskenmerken in overzicht: Materiaalkwaliteit | Texgard Easy Clean | 5 jaar garantie | Energie besparen | Duurzaamheid | UV-bescherming | Design Selector | Talking Colors

Quality

Genieten van eerste klas schaduw. Kwaliteitskenmerken in overzicht.

Kwaliteit in elke vezel.
Onze hoogwaardige zonweringstoffen zijn vervaardigd uit 100%, in de massa geverfd, acryl en garanderen u de hoogste functionaliteit.
Oekotex
Weefsels met een voorbeeldkarakter.
Verantwoordingsbewustzijn telt. Certificeringen met ISO normen 9001:2008 en 14001:2004 als ook het OEKOTEX®-label zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. Al onze producten voldoen aan de voorschriften van de Reach-verordening.
Gegarandeerd lang plezier.
Een speciale veredeling van het textiel gaat het binnendringen van water, vocht en vuil tegen. Voor het hoogste comfort waaraan u jarenlang plezier zult beleven.
Garantie voor bescherming van de huid.
De zonweringtextielen van Sattler worden getest volgens UV-standaard 801, wereldwijd de strengste meetmethode. Uw garantie voor bescherming van de huid.
Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen. Gegarandeerd.
Op de beschermende functie, houdbaarheid en kleurechtheid van onze textielen geven wij een garantie van 5 jaar.
Eenvoudig trefzeker.
Voor de snelle en eenvoudige keuze van de bestpassende zonweringstof zorgt de Design-Selector van Sattler.
Natuurlijk energie besparen.
Met een optimaal gemonteerde zonwering met Sattler kwaliteitsstof kan het energieverbruik van een airconditioning met 80% gereduceerd worden.
Design voelen met alle zintuigen.
De Talking Colors brengen de zonweringdessins tot leven. Voel de kleuren en haar werking. Vertrouw op uw buikgevoel en vindt zo uw lievelingsdessin.