«

Outdura®  stoffen maken parasols tot een eye-catcher in het buitenleven.

Parasoldoeken in het bijzonder staan permanent bloot aan de sterke zoninvloeden. Hoe snel en sterk een stof verkleurd, hangt zeer sterk af van de kwaliteit van het garen. Outdura® stoffen zijn vervaardigd uit 100% in de massa geverfde merkacryl-garens, hetgeen betekent dat de kleurpigmenten zich binnen in de vezel bevinden en niet alleen maar buiten aan de oppervlakte. De stoffen zijn daardoor bijzonder kleurbestendig en houden jarenlang hun kleur vast.

Geteste UV-normen

De belasting door UV-straling is in de laatste jaren duidelijk toegenomen. Wat velen niet weten: ook in de schaduw staat men bloot aan UV-straling. Met een parasolstof van Outdura®  kiest u voor een zekere UV-bescherming. Outdura® parasolstoffen zijn getest volgens ’s werelds strengste meetmethoden, de UV-norm 801. Al bij een UV-factor 40 wordt 97,5% van de straling gereflecteerd en geabsorbeerd.

Of het nu intensive of neutrale tinten zijn – het kleurengamma van onze parasolstoffen is groot. U vindt hier nogmaals onze kollektie van parasolstoffen – alle stoffen zijn perfect voor zonwering toepasbaar, ook voor de horeca/hotel-sector.

De aangegeven UV-beschermingsfactor wordt door certificering met ’s werelds strengste meetmethode gegarandeerd: simulatie van reële situaties onder meest extreme weersomstandigheden, bijvoorbeeld de stralingsintensiteit van de australische zon.