Stoffen van het merk Outdura®  zorgen in het buitenleven voor een WOW-effect en dat niet maar voor één zomer, maar voor vele jaren lang.

Dit garanderen de uitmuntende technische eigenschappen: de acrylweefsels bieden de beste licht- en kleurechtheid, UV-bestendigheid en zijn Öko-Tex gecertificeerd. Haar vuilafstotende en ademende oppervlak maakt de stof resistent tegen schimmels, uitstekend belastbaar en gemakkelijk te onderhouden. Daarom hebben de weefsels van Outdura® een extreem lange levensduur en zijn het beste “uitgerust” voor Outdoor-toepassingen. Vele stoffen zijn ook perfect te verwerken op parasols.

Kwaliteit in elke vezel.
Onze hoogwaardige zonweringstoffen zijn uit 100% in de massa geverfde merkacryl-garens vervaardigd en garanderen u de hoogste functionaliteit.
oeko-tex-bild.png
Outdura stoffen zijn voorzien van het Öko-Tex label.
De OEKO-TEX® Standard 100 is een wereldwijd geaccepteerde test- en certificeringsysteem voor ruw textiel, half- en eindfabrikaat op alle verwerkingnivo’s. De slogan “Vertrouwen in textiel” staat wereldwijd als synoniem voor een verantwoordelijke productiewijze van textiel, zekerheid en transparantie.
Warrany-5-Years.png
5 jaar garantie
Kwaliteit en exclusieve dessins geven een kwaliteitsbelofte voor de toekomst. Dat wordt bevestigd met een garantieperiode van 5 jaar. Deze garantie beschermt de koper van Outdura® stoffen in geval van verbleken of verlies van sterkte. Vooropgesteld staan natuurlijk ook een normaal gebruik. De garantie bedraagt 5 jaar na aankoopdatum.
UV-Logo.png
Geteste UV-norm
Met een parasolweefsel van Outdura® kiest u voor een zekere UV-bescherming. Outdura® parasolstoffen zijn getest volgens ’s werelds strengste meetmethoden, de UV-norm 801. Al bij een UV-factor 40 wordt 97,5% van de straling gereflecteerd en geabsorbeerd.