Njut av våra högkvalitativa solskydd. Högkvalitetsegenskaperna i korthet.

Sann skönhet kommer inifrån. Kvalitet med stämpel.

Sattlers markistygs höga kvalitet är resultatet av långvarig, kontinuerlig forskning. Innovationer i teknisk funktionalitet och bearbetning är vårt svar på dina olika krav och behov. Sattlers highTEX-kvalitetsstämpel står för enastående verifierad kvalitet, och därmed för ett markistyg som lever upp till de högsta kraven även efter många års användning.

Quality

Njut av våra högkvalitativa solskydd.

Kvalitet i varje fiber.
Våra högkvalitativa markistyger är tillverkade i 100 % spinnfärgad varumärkt akryl och garanterar bästa möjliga funktionalitet.
OEKO-TEX
Tyger som förebild.
Ansvar är vad som räknas. Certifiering enligt såväl ISO-standarderna 9001:2008 och 14001:2004 som OEKO-TEX® är ett måste. Alla våra produkter uppfyller REACH-kraven.
Långvarig glädje garanterad.
Tygets speciella yta förhindrar genomträngning av vatten, fukt och smuts. Största möjliga komfort som du kommer att kunna njuta av i många år.
Garanterat hudskydd.
Sattlers solskyddstyger är testade i enlighet med UV-standarden 801, världens strängaste testprogram. Ditt hudskydd är garanterat.
Tillförlitlig kvalitet garanterad.
Vår 5-åriga garanti täcker våra tygers skyddsfunktion, hållbarhet och färgbeständighet.
Enkel och rakt på sak.
Sattlers designväljare ger dig en snabb och enkel process för val av markistyg.
Spara energi naturligt.
Med optimalt positionerade Sattler-markiser kan man reducera sin luftkonditionerings energiförbrukning med upp till 80 %.
Skapa en känsla för mönster och färg med alla dina sinnen.
Talking colors ger liv åt markisens färg. Uppfatta färgerna och deras påverkan. Lita på din magkänsla och välj din favoritfärg.