Tyger med Outduraetiketten ger en aha upplevelse inte bara en sommar utan under flera år på din uteplats.  

De överlägsna tekniska egenskaperna i tyget garanterar högsta ljus- och färgäkthet samt UV-tålighet. Tyget uppfyller också Öko-Tex standard. Materialets andas, är smutsavvisande vilket gör det tåligt, lätt att sköta och motståndskraftigt mot mögel. Outduraväv är extremt hållbar vilket gör att den passar perfekt för miljöer utomhus. Flera av materialen i kollektionen lämpar sig också för parasoller.

Acrylic-logo.png
Kvalitet i varje fiber.
Alla våra vävar är producerade 100% spinnfärgad märkesakryl. Det garanterar högsta möjliga funktionalitet beträffande färgäkthet och motståndskraft mot UV-strålning.
oeko-tex-bild.png
Outduratyger är certifierade enligt Öko-tex.
Öko-Tex 100 är en internationell  standard för textila råvaror, halvfabrikat och färdiga produkter. ”Confidence in textiles” är ett världsomfattande begrepp för ansvarfull, säker och transparent produktion.
Warrany-5-Years.png
5 års garanti
Kvalitet och exklusiva mönster – det är vårt löfte för framtiden. Vår 5-åriga garanti bekräftar vad vi lovar och skyddar Outdura kunder mot att tyget bleks. Garantin gäller under förutsättning att materialet används och behandlas på ett normalt sett. Den femåriga garantin gäller från fakturadatum.
UV-Logo.png
Certifierad UV-standard
Outduras parasollväv är certifierad enligt världen mest ansedda testmetod: UV-801. Om materialet har en UV-skyddsfaktor på 40 så reflekteras eller absorberas 97,5% av strålningen.